CV lekkage in Emmen

Heeft u een sterk vermoeden dat uw CV ketel lekt? Meestal uit een lekkage in de centrale verwarming zich met duidelijk vochtplekken. Ook roest is een teken dat er ergens in het gesloten systeem water ontsnapt. Houd ook andere opvallende zaken in de gaten. Zo kan het zijn dat u regelmatig het waterpeil moet bijvullen om het juiste drukniveau te behouden. Een verstopte lekkage kan hiervan de oorzaak zijn. Schakel in Emmen een CV monteur van ons bedrijf in om uw CV lekkage op te sporen. Wij zorgen ervoor dat uw verwarming snel weer naar behoren werkt!

Schade door lekkende CV ketel

Onderschat de gevolgen van een lekkage niet. Uw CV ketel lekt water, wat ervoor zorgt dat er een minder hoog rendement wordt behaald en stookkosten toenemen. Dit kost u op de langere termijn veel geld. Een ernstige CV lekkage kan natuurlijk voor grote schade aan uw systeem en interieur zorgen. Door op tijd een CV monteur in te schakelen voorkomt u deze gevolgen.

Spoedservice: 24 uur per dag!

Wij snappen dat CV ketel lekkage direct aangepakt dient te worden. Wij streven naar razendsnelle service in Emmen en omgeving. Bij spoed kunt u zelfs 24 uur per dag terecht. Een noodgeval kan vaak niet wachten tot de volgende ochtend of werkdag. Bel ons op 0591 - 79 90 36 voor reparatie of een afspraak. We komen op korte termijn bij u langs in Emmen!