CV installatie in Emmen

Bijna ieder huis beschikt over een CV ketel. Deze zorgt voor warm water en verwarmt middels leidingen uw vertrekken en, in het geval van een combiketel, ook uw douche. Er zijn veel verschillende typen ketels verkrijgbaar; een conventionele CV ketel die uw huis verwarmt, een combiketel die daarnaast ook warm water levert en een boiler – voor warm water uit een afgelegen tappunt.

Alle verschillende soorten ketels hebben andere voordelen en hebben verschillende vormen van onderhoud nodig. Vraagt u daarom altijd advies aan een professioneel bedrijf bij het uitzoeken van een CV ketel. In Emmen en in de wijde omgeving van Emmen adviseren wij onze klanten graag over de aanschaf van een CV ketel. Vervolgens voeren wij CV installatie uit. Hierbij gaan wij secuur te werk zodat u nog jarenlang van uw verwarmingssysteem kunt genieten.

Nieuwe ketel installeren

In Emmen kunt u bij ons bedrijf dus terecht voor vakkundige CV installatie. Wij kunnen vrijwel ieder type ketel voor u plaatsen. Daarnaast installeren wij boilers en geisers en leggen wij leidingwerk aan.

Geheel nieuwe centrale verwarming aanleggen in een nieuwe woning? Of een vervangende CV ketel installeren? Het is voor ons geen probleem. Wij verzorgen alles op het gebied van CV installatie tot in de puntjes. Bel ons via 0591 - 79 90 36 voor een afspraak of vul het online contactformulier in voor meer informatie!