Uw CV storing in Emmen oplossen

Voor snelle hulp bij een CV storing belt u ons bedrijf. Onze CV monteurs staan voor u klaar in Emmen en omgeving. Een storing is altijd erg vervelend en kan hardnekkig zijn. Wij zorgen dat het probleem bij de bron wordt aangepakt. Hierdoor is de kans op een nieuwe CV storing erg klein.

CV ketel uitgevallen, wat nu?

Veel mensen weten niet wat ze moeten doen bij een uitgevallen ketel. Het huis wordt langzaam koud of er is geen warm water meer beschikbaar. Wat nu? U zult het probleem allereerst bij de CV ketel moeten zoeken. In sommige gevallen is een simpele reset namelijk genoeg om het systeem weer draaiende te krijgen. Bovendien laten de meeste moderne ketels een storingscode zien op het display. Aan de hand hiervan kunt u op verder onderzoek uitgaan. In de handleiding of online vindt u gemakkelijk wat de oorzaak van de storing is.

Hulp van een CV monteur

Schakel een professionele CV monteur in als het herstarten van het systeem niet werkt, of de stappen die de fabrikant aanraadt u niet verder helpen. Onze vakmensen staan bij noodgevallen dag en nacht voor u klaar. Wij komen in Emmen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. Als klant met een onderhoudscontract wordt u gratis geholpen. U betaalt alleen voor eventuele vervangende onderdelen.

Bel ons direct via 0591 - 79 90 36 of neem contact met ons op via het online contactformulier.