Laat uw CV goed onderhouden

U heeft waarschijnlijk een CV installatie in huis, maar denkt u er ook aan om deze te laten onderhouden? CV onderhoud kan veel problemen voorkomen. U voorkomt met CV onderhoud onnodige storingen, uw verwarming is zuiniger en bovendien gaat uw installatie tot wel jaren langer mee. Of uw ketel nu oud of nieuw is, het is belangrijk om deze eens per jaar te laten nakijken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderhoud aan uw verwarming in Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bieden voordelige onderhoudscontracten aan. Dan bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie en zit u nooit in de kou!

Onze service- en onderhoudscontracten

_____________________________________________________________________

NIEUWE CV KETEL (jonger dan 1 jaar)
Zeker Standaard Basis
Jaarlijkse controle x x x
Storingsdienst 24/7 x x x
Geen voorrijkosten x x
Geen arbeidsloon x x
Geen materiaalkosten 15 jaar 10 jaar 2 jaar
€11,00 (p/m) €9,50 (p/m) €8,50 (p/m)

________________________________________________________________________

BESTAANDE CV KETEL (ouder dan 1 jaar)
Zeker* Standaard Basis
Jaarlijkse controle x x x
Storingsdienst 24/7 x x x
Geen voorrijkosten x x
Geen arbeidsloon x x
Geen materiaalkosten x
€13,00 (p/m) €9,50 (p/m) €8,50 (p/m)

______________________________________________________________________

*Abonnement Zeker is alleen mogelijk bij een CV ketel jonger dan 8 jaar (abonnementen Standaard en Basis zijn wel mogelijk).

Bij CV onderhoud wordt uw ketel grondig gecontroleerd op functioneren en op mogelijke slijtage. Als het nodig is, worden er in overleg kapotte of versleten onderdelen vervangen. Wees schade en storingen voor en laat regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw CV! U bent dan altijd verzekerd van veilig en goed werkende installaties in uw huis of bedrijf. Woont u in Emmen of in de nabije omgeving van Emmen en bent u op zoek naar een expert voor uw CV? Neem dan contact op met onze vakmannen uit Emmen.