Leidingwerk leggen in Emmen

Centrale verwarming bestaat uit een ketel, een expansievat, een thermostaat en radiatoren. Al deze onderdelen worden met elkaar verbonden door een complex netwerk van leidingen waardoor water wordt vervoerd. Dit leidingwerk is dus een essentieel onderdeel voor het verwarmen van uw woning.

Laat u in uw nieuwe woning centrale verwarming plaatsen? Kies er dan voor dat u een specialist in de arm neemt. In Emmen en omgeving staan wij voor u klaar. Als ervaren installateur weten wij precies met welke factoren we rekening moeten houden.

Problemen met het leidingwerk?

Om problemen met uw leidingwerk zo veel mogelijk uit te sluiten, is een vakkundige montage belangrijk. Desondanks kan er altijd iets onverwachts gebeuren, zoals lekkage. Bij problemen met uw verwarming kunt u ons 365 dagen per jaar bereiken! Is er een leiding beschadigd of lek geraakt? Helaas kunnen wij op dit moment de lekkage niet voor u verhelpen, maar wij kunnen u wel doorschakelen met een andere specialist in de regio. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.